Mermaid Hotel

Velkommen

Mermaid Hotel havde en pragtfuld beliggenhed i det centrale Københavns gamle gader tæt på Rådhuspladsen, Tivoli og Strøget. Flere af byens hovedattraktioner lå i gå-afstand fra hotellet. Ønskede De at tage på sight-seeing var der busture med afgang få hundrede meter fra Mermaid Hotellet.
Mermaid Hotel var det ideelle sted at bo – uanset om De var i København som turist eller forretningsrejsende.

Beliggenhed

Mermaid Hotel lå i city tæt på Rådhuspladsen, Tivoli og Strøget. Der var 7 km til Kastrup Lufthavn og 400m til Hovedbanegården.

Værelser

Hotellet havde i alt 202 værelser: 72 enkeltværelser, 45 dobbeltværelser (queen size), 76 dobbeltværelser (twin), 7 værelser til 3 personer og 2 værelser til 4 personer. Alle værelser har toilet/brusbad (22 dobbeltværelser med badekar), telefon, TV, radio og skrivebord. Husdyr måtte ikke medbringes på værelserne.
 

Værelse indretningen

Værelserne var spartansk og klassisk indrettet med en stor seng med to klassiske sorte sengelamper. Der er monteret en væglampe på hver side af sengen.

capelo-series-walllamp-black
capelo-tablelamp-black-banner

 

Et stort skrivebord med god plads til at arbejde på din computer, skrivebordet er oplyst af en klassisk sort metal bordlampe med smart tænd og sluk på lampestellet.

Skrivebordslampen sikre at der altid er nok lys til opgaverne

 

Dertil kommer at værelset også er indrettet med en behagelig hyggekrog med en blød lænestol , hvor man efter en travl dag med ture rundt i København kan slappe af med noget læsning. Som belysning for din læsning er der indrette med en flot sort metal standerlampe. Metal lampeskærmen kan drejes i den ønskede retning for optimal belysning.

Danish design chairs
capelo-pandel-rose-interor-gallery

Restaurant

I restaurant “Hattehylden” blev der serveret traditionel dansk mad med gode danske råvare. Åbningstiden var fra 17.00 -23.00 alle ugens dage. Restauranten var indrettet med 10 borde med plads til 100 personer. Over hvert bord var der opsat en klassisk pendel af metal, som var nedhængt i en stofledning.

Reservation   Booking   Aflysning  

Mermaid Hotel
Løngangstræde 2X
1468 København K
Tel +45 11 22 33 44
Fax +45 22 33 44 55